Dit is je nieuwe favoriete rugzak

Een rugzak met ingebouwd compressiesysteem: het is de ideale reisbuddy. Compact en stijlvol ga jij met deze rugzak volledig bepakt op stap. Of het nou naar de sportschool is, een weekendje weg of een paar weken op vakantie, met de Airback als reisgezel is jouw trip compleet. Hier lees je wat deze rugzak jou allemaal te bieden heeft.

 

Airback is de eerste in zijn soort – een rugzak met een geïntegreerd compressiesysteem. Hiermee pak je tot maar liefst 50% meer in dan normaal. Vergeet het gedoe met slappe, verkreukelde plastic vacuümzakken. De Airback heeft een duurzaam vacuümcompartiment ingebouwd. Een keer kopen en je bent klaar voor al je toekomstige reizen met een betrouwbare vacuümzak altijd binnen handbereik.

Ruimte besparen

Hoe werkt het? Eigenlijk is het heel eenvoudig. Tegen de rug van de rugzak bevindt zich het vacuümcompartiment. De rits heeft wat meer kracht nodig om te openen, zodat er geen er geen lucht meer in kan komen zodra het vak gesloten is. Je stop je kleren erin, ritst het vak dicht en bevestigt het pompje in reisformaat aan op het ronde ventiel. Zet de pomp aan, en voilà. Geen pompje? Geen probleem. Je kan ook een stofzuiger gebruiken of pers met je handen de lucht uit het vak. Vergeet niet het ventiel daarna goed dicht te doen!

 

Rugzak vacüum

 

Genoeg vakken

Het vacuümcompartiment is niet het enige handige aan deze rugzak. Zo vind je ernaast een geurvrij vak. Ideaal voor je schoenen, vieze was of andere spullen die je liever gescheiden houdt van de rest. Andere kleine vakjes maken de tas handig in te delen en bieden mooie opbergplekken voor spullen die anders verdwalen in de grote rugzak. Met extra tools als een sleutelverbindingspunt en een verborgen vakje voor waardevolle spullen, ben jij goed georganiseerd. En laten we het vak voor je drinkfles en het laptopcompartiment niet vergeten. Ook daar is gedacht aan overzicht: volledig voorzien van vakjes voor je pennen, tablet en laptop.

Luxe tools

Airback zou Airback niet zijn als het niet is uitgebreid met luxe tools. Met een ingebouwde USB en USB-C aansluiting voor je powerbank, laad jij je telefoon eenvoudig op tijdens je wandeling, zonder de rugzak af te doen. Maar dat is nog niet alles. De rugzak kan ook worden voorzien van een weight handle. Deze tool is simplistisch aan de zijkant van de tas gevestigd en vertelt je het gewicht van de rugzak. Handig voor wanneer je gaat vliegen en maar een beperkt aantal kilo's mee mag!

 

Weight handle

 

Stijlvol en comfortabel op reis

De waterdichte rugzak heeft een ergonomisch design met comfortabele zachte schouderbanden. De mogelijkheid om de tas op de borst dicht te klikken of een heupriem toe te voegen, maakt de tas gemakkelijk te dragen. De rugzak straalt luxe uit door de stevige materialen, maar is tegelijkertijd een stoere praktische tas, geschikt voor iedereen. Beschikbaar in verschillende kleuren en maten is er voor elk wat wils. Het is de perfecte reisbuddy en gaat zonder problemen mee het vliegtuig in. De Airback Original schuif je in het vak boven je hoofd en de Airback Go, een kleiner formaatje, schuif je zo onder de stoel voor je. Met een TSA-goedgekeurd slot beveilig je je waardevolle spullen en de trolleybevestiging zorgt ervoor dat je de rugzak zo over het hengsel van je rolkoffer glijdt en laat de reis soepel verlopen.

 

Rugzak Airback

 

De rugzak heeft overal aan gedacht. Lijkt het… Binnenkort verschijnt er een nieuwste editie op de webshop: de Airback Max. Deze rugzak biedt alles wat hierboven beschreven staat, maar is ook nog gemakkelijk om te bouwen van rugzak naar rolkoffer. Als Airback nu nog steeds niet je favoriete rugzak is…

RELATED ARTICLES