Backpack of koffer?

De voordelen van een backpack

Is het weer tijd voor een vakantie? Een tas heeft meer invloed op je reiservaring dan je misschien verwacht. Wij zetten de voordelen van een backpack voor je op een rijtje:

 

backpack of koffer

Vrij bewegen

Een backpack zorgt voor flexibiliteit. Geen gesleep meer met eigenwijze wieltjes of gezwoeg over hobbelige wegen. Met een comfortabele tas op je rug kun je je vrij en makkelijk bewegen. Ideaal wanneer je door de natuur trekt, stranden bewandeld, bergen beklimt, of hobbelige zandpaden begaat. Ook op het vliegveld profiteer je al van dit voordeel: met de backpack manoeuvreer je je eenvoudig door de mensenmassa heen.

Luxe extra’s

In tegenstelling tot een koffer biedt een backpack verschillende tools om het reizen zo relaxed mogelijk te maken. Denk aan een speciaal vak voor je drinkfles zodat die altijd binnen handbereik is. De verschillende compartimenten zorgen voor overzicht en een handige indeling. Maar ook luxueuze toevoegingen als een koppelstuk voor je powerbank maken backpacks de ideale reisbuddy. Plus, een backpack is op vakantie ook nog eens in te zetten als strandtas of boodschappentas. Of zie jij jezelf al met een rolkoffer naar het strand gaan?

Handen vrij

Een groot voordeel ten opzichte van een rolkoffer. In plaats van al je spullen achter je aan te slepen, gooi jij eenvoudig een backpack over je schouders. Zo heb je je handen vrij en hoef je niet te lopen worstelen met je telefoon en een koffie to go.

Altijd plek

Ook niet onbelangrijk: met een backpack vergroot je de kans op een plekje voor je bagage in het vliegtuig. In de drukke vluchten is het een stuk lastiger om voor een hard rolkoffertje een plek te bemachtigen. Grote kans dat je bagage toch in het ruim belandt en je niet meer bij je spullen kan tijdens de vlucht. Een backpack daarentegen schuif je dankzij de flexibele stof zo onder je stoel of tussen twee tassen in. Die incheckrijen kun jij dus mooi overslaan en je weet zeker dat je bagage ook op de bestemming aankomt.

De voordelen van Airback

Twijfel je nog of een backpack wel genoeg ruimte voor al je spullen biedt? Probeer dan eens de Airback. Een backpack met compressiesysteem waardoor je maar liefst 50% meer inpakt dan normaal. Zo zijn bij deze de zorgen over genoeg ruimte ook verdwenen. En denk je: ik wil wel een backpack, maar mijn rug kan dat niet de hele reis aan – dan is de Airback Max voor jou de perfecte oplossing. Deze backpack biedt namelijk alle bovengenoemde voordelen, maar is ook om te toveren tot een tas met wieltjes. Zo ervaar je the best of both worlds!

En ben je al overtuigd? 

RELATED ARTICLES